Åker till Stockholm

Åker till stockholm nu i tre dagar. Jag ska försöka skriva på berättelsen, men om det inte kommer upp något får ni tre inlägg när jag kommer hem. Om jag inte gör det, får ni göra vad ni vill med mig. Men eftersom del 11 snart är klar kommer den nog upp under helgen.

Bye bye.

Åker till en lägergård med klassen idag och kommer hem vid åtta. Får se om jag har möjlighet att skriva klart del 11. Men om det inte går får ni nog se ett inlägg om mig själv (: Ha det!

Länkbyte?

Det är nu så att jag håller på att fixar en ny design till bloggen. Så då har jag plats för några länkbyten om det är någon som skulle vara intresserad. Helst en blogg som är riktad mot kändisar, alltså helst inte en privat blogg. Så om du är intressera, hör av dig till [email protected]

Mejl adressen är ny och är tillför om ni har några frågor eller någonting som ni vill fråga i mejl. Jag svarar på det mesta så känn dig fri att mejla.

Det är även kul att ni gillade den nya delen (: Har redan börjat skriva en ny så håll ögonen öppna! "keep your eyes open..." 

Enchanted by you. - Del 10.

Tidigare.
"Hej..", säger någon helt plötsligt och väcker mig från mina tankar. Jag vänder mig om och får se honom igen. Killen i min parallel klass.
"Du, vad heter du egentligen? Det är lite jobbigt att kalla dig ´killen i min parallel klass´ hela tiden", flinar jag. HAn skrattar till.
"Joe, och du är Taylor..", säger han och sträcker fram handen. 


"Joe.. fint namn", ler jag.
"Taylor är också fint", flinar han. 
"Så.. nöjd med festen?"
"Nja, har varit på fräsigare fester", säger han och kollar sig omkring. 
"Jag tycker den här är fräsig nog"
"Jaså..", flinar han.
"Det där flinet skrämmer mig", säger jag och rynkar på ögonbrynen.
"Jaså..", säger han igen och flinar ännu bredare.
"Sluta, jag går härifrån", ler jag och blundar. 
"Äsch, jag ska sluta"
"Jaså..", härmar jag honom och öppnar ögonen. 
"Vad?", ler han. 
"Nej, inget", säger jag och tittar ner i marken. 
"Blev du lämnad ensam av Abigail?", flinade han.
"Typ, ja. Hon såg Harry.. om du vet vem han är", säger jag och kollar upp.
"Klart jag vet vem han är! Man vet väl vem sina bästa vänner är", säger han.
"Ni är bästa vänner alltså..", ler jag.
"Ja! Och bara mellan oss..", säger han och lutar sig närmare mig. "Han är stört kär i Abigail"
"Antar att Abigail snart kommer ha en pojkvän", flinar jag.
Han rycker lätt på axlarna och kollar sig omkring. 
"Vem är din flickvän?", far det helt plötsligt ur mig.
"Höh?", säger han och vänder blicken mot mig.
"Bara nyfiken", säger jag snabbt.
"Åh, hon heter Camilla. Hon är... speciell" 
Betoningen han gör på speciell gör mig tveksam. Kanske dom inte hade ett bra förhållande just nu. Och jag vet inte varför men innerst inne är jag hur glad som helst över att Joe verkar tveksam över förhållandet. Det känns lite som att jag vill att det inte ska vara Joe och Camilla utan Joe och.. Äsch nej vad tänker jag med. Jag skakar snabbt på huvudet. Joe kollar konstigt på mig.
"Mår du.. bra?", säger han fundersamt.
"Ja, jag mår fint", säger jag snabbt. "Jag har bara lite.. huvudvärk"
"Ska jag hämta Abi?"
"Åh, nej, nej. Finns det något rum där jag kan vila lite?"
"Ja, visst. Låt mig visa dig.", säger han och börjar tränga sig fram. Jag följer villigt efter honom.
När vi kommit fram till en ytterst lång trappa lägger han handen på min rygg och flinar "Damerna först"
Jag börjar sakta gå upp för trappan och snart har ett stort rum trätt fram framför mig. Rummet är fullt med bokhyllor och här och var står det en fåtölj och någon soffa och rakt framför mig är tre dörrar. Några halvfulla människor sitter i en stort soffa i mitten av rummet och drar historier om skolan. Dom kollar konstigt på oss när vi sakta går mot en av dörrarna. 
"HÖRRU JOE SNYGG TJEJ DU HITTADE!", ropar en av dom. Jag kollar bak mot Joe som bara himmlar med ögonen.
"BLIRRE MYCKET HÅNGEL NU DÅ?", skriker en annan person. Jag känner hur jag börjar rodna. 
"Lägg av Micheal hon har huvudvärk", säger han och öppnar en av dörrarna. Vi kommer in i ett ytterst litet rum med blåa väggar. Mot en av väggarna står en säng och någon meter ifrån den står ett skrivbord och en liten garderob. Överallt på väggarna hänger affischer på basket spelare i lila dräkter. 
"Det här är mitt rum", säger Joe stolt.
"Det är väldigt fint", ler jag. Han sätter sig på sängen och kollar sig omkring.
"Tack" Det blir tyst. Vad säger man nu? Fint överkast du har på sängen eller vilket trä är skrivbordet gjort av, jag tycks känna igen det. Det var väl något att säga. Jag kör på dom om inte han säger något, nu. Jag ska precis öppna munnen för att beröma hans överkast men Joe hinner före mig.
"Kom och sätt dig", säger han och klappar på platsen bredvid honom. Jag tvekar först lite men går sedan och sätter mig bredvid honom.
"Vi borde fortsätta prata efter det här", ler han.
"Jasså, tycker du det?", flinar jag. Han biter sig löst i läppen innan han sakta lutar sig mot mig. MIn hjärna går i högvarv. Vad är det han tänker göra? Ska han kyssa mig? Men vi har ju ens inte känt varandra i en dag. Tänk om någon kommer in, tänk om.. Nej sluta Taylor. Skyll på att du hade druckit för mycket. Kyss honom, gör det nu. Jag sluter sakta ögonen och precis när min överläpp nuddar hans slås dörren upp med en kraftig fart och en tjej röst skriker; "DIN LILLA BITCH"

Ni får ursäkta språket här i den sista raden, men vill uttrycka hennes vrede. Vem tror ni det kan vara? xx

FÖRLÅT!!

Och här är jag igen. Jag har så mycket i tankarna just nu. Ska försöka bättre nu. Btw, var det någon som vågades gå upp och kolla på hennes chat igår? Det gjorde jag, och är redan helt besatt av hennes nya singel!

RSS 2.0