Enchanted by you. - Del 9.

Tidigare.

”Så ni kom!”, sa han glatt.

”Är det DU?”, sa Abigail irriterat.

”Men hur kan du?..”, började jag.


"Du sa i affären att du och Abigail bodde här ute.. Så jag följde efter er när ni gick hem därifrån.. inte så svårt", flinar han.
Jag sneglar på Abigail och ser hur hon blänger på mig surt. Bäst att säga något innan hon gör.
"Men hur vet du vilka vi är?", säger jag snabbt.
"Skolan.. Eran parallel klass.", svarar han.
"Går inte du i skolan här?", säger jag förvånat.
"Jag blev utslängd..", säger han och flinar obehagligt.
"Får vi komma in?", säger Abi helt plötsligt.
"Välkomna", säger han och går in. 
Jag och Abi följer villigt efter in. Musiken dunkar i hela huset och över allt dansar det runt främmande folk. Jag är inte typen som gillar fester, inte alls. 
"Det här känns inte bra", säger jag tyst till Abi. Men eftersom att jag inte får något svara antar jag att musiken är för hög för att Abi ska kunna höra mig. Killen, som antagligen gick i våran parallel klass har försvunit bland alla folk.
"Vad gör vi nu då?", skriker jag till Abi.
"Dansar", flinar hon. På stället där vi står börjar Abi göra några töntiga rörelser i tackt med musiken. Jag skrattar högt åt henne innan jag också börjar göra några konstiga rörelser.
Kvällen går ganska fort för min och Abigails del. Vi dansar, äter och pratar med nya människor. Men när både jag och Abi känner huvudvärken komma krypandes bestämmer vi oss för att festen nog borde ta slut för min och Abigails del. När jag precis kommit fram till dörren drar Abigail mig i armen.
"Det är Harry", säger hon och nickar bort mot en lång kille med mörkt kort hår.
Harry, en av Abigails största dröm killar. Hon är stört kär i honom. Och hon har tur, han är singel. 
"Gå fram och prata med honom", ler jag.
"Men vi skulle ju gå hem.."
"Jag vet att du vill prata mer med honom en att gå hem"
"Är det okej Taylor?", säger hon försiktigt.
"Ja Abi! Jag väntar här. Prata inte för länge bara"
"Åh TACK Taylor", säger hon och ger mig en snabb kram innan och börjar tränga sig fram mot Harry. Jag ler åt Abigails hål då hon börjar prata med Harry. Det ser ut att gå bra. Tänk om dom skulle bli ihop. Abigail skulle bli helt till sig, Hon har velat ha en pojkvän i ett år men har inte vågat prata med någon. Även om jag inte gillar att tänka så, så känns det lite som att jag också vill ha en pojkvän. Frågan är bara vem i så fall. Men vem vet min blivande pojkvän kanske är närmare mig än vad jag tror.
"Hej..", säger någon helt plötsligt och väcker mig från mina tankar. Jag vänder mig om och får se honom igen. Killen i min parallel klass.
"Du, vad heter du egentligen? Det är lite jobbigt att kalla dig ´killen i min parallel klass´ hela tiden", flinar jag. HAn skrattar till.
"Joe, och du är Taylor..", säger han och sträcker fram handen. 


Här är det! Jag glömde återigen bort bloggen och reste bort. Men nu är en ny del här! Skriver mer senare men just nu har jag idé till en ny design! :) Feedback? xx


Känner mig så hemsk!

FÖRLÅT! Jag känner mig hemsk som har låtit er vänta så! Jag hade ju världens feber som följdes av en rejäl förkylning. Och sen gick datorn sönder med hela berättelsen på! OCH sedan reste jag bort. Nu ska jag återigen åka bort i två dagar men när jag kommer hem ska det komma massa nya delar! Förlåt igen!

RSS 2.0